Rüyada bel küreği görmek

Rüyada bel küreği görmek çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerin rayından çıkacağına, azmiyle takdir topladığı gibi, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, hayır getirecek bir konuda çalışacağına, umduklarını bulamayacağına, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, konfor içinde olacağına tabir olunur.

Rüyada bel küreği gördüyseniz:

  • Karşılanabilir talepleriniz destek bulabilir.

Rüyada bel küreği görmek borçlarının artacağına, hayırlı kararlar alacağına delalettir.

Rüyada bellenmiş bahçe görmek daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, kalbini kıran insanlardan uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bele kuşak bağlamak çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına ve bu sayede kendisini hiç olmadığı kadar rahat hissedeceğine, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına ve zor bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bel ameliyatı olmak üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bele ip bağlamak işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bele sarılmak hayatının ilerleyen zamanlarında kendisini kanıtlayabileceği bir fırsat yakalayarak kısa süre içinde şöhret olacağına, aile hayatının her zamankinden daha güzel olacağına inanılır.

Rüyada belçikaya gitmek ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına delalettir.

Rüyada bellenmiş tarla görmek aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments