Rüyada bebek eli görmek

Rüyada bebek eli görmek ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, işini en iyi şekilde yapacağına, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına, ilerlemesi gerekirken, geriye doğru gideceğine, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına delalet eder.

Rüyada bebek eli gördüyseniz:

  • Özel işlerinizi arka plana atmanızda fayda var.

Rüyada anne karnında bebek eli görmek zorlukların artacağına, bir süre bu duruma çare bulamayacağına tabir olunur.

Rüyada anne karnındaki bebeğin elini tutmak rahat şekilde geçineceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına alamet eder.

Rüyada bebek elini öpmek maddi olarak çok rahat edeceğine, maddi ve manevi olarak çok sorun ve üzüntü yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada elleri olmayan bebek görmek hiçbir şey yapmak istemez olacağına, kime gideceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgilinin elinde bebek görmek hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine alamet eder.

Rüyada erkek bebek eli görmek ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına inanılır.

Rüyada anne karnındaki bebeğin elini görmek hayatının güzelliği için her gün allah’a şükredeceğine, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş birinin elinde bebek görmek böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments