Rüyada bebek elini öpmek

Rüyada bebek elini öpmek rakiplerin üzüleceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına, çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına, geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına rivayet eder.

Rüyada bebek elini öpmek gördüyseniz:

  • Öte yandan bazı hoş sürprizler desizi şaşırtabilir.

Rüyada bebek elini öpmek yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada bebek eli öpmek yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada dini aliminin elini öpmek konforunun yerinde olacağına, bunalıma düşeceğine delalettir.

Rüyada hocasının elini öpmek çok yükseleceğine, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada yaşlı kadın eli öpmek gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada anne baba eli öpmek geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada din büyüğünün elini öpmek kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine inanılır.

Rüyada ölmüş birini elini öpmek bolluğun ve verimin de artacağına, kişinin hayat sevincinin artacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments