Rüyada erkek bebek eli görmek

Rüyada erkek bebek eli görmek bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, kariyer sahibi olacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, sermayesinin çoğalacağına, onlardan hayırsızlık göreceğine, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, malının ve parasının da artacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkek bebek eli gördüyseniz:

  • Bazi kisilerin sizi engelledigi veya bazi kisilerin eksiklikleri nedeniyle isleriniz bozuldugu hissine kapilabilirsiniz.

Rüyada elinde erkek bebek tutmak çok güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına tabir olunur.

Rüyada elinde erkek bebek görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına işaret eder.

Rüyada erkek bebek eli görmek kişinin dünya malında önemli derecede bolluk yaşanacağına, karalar bağlayacağına yorulur.

Rüyada erkek bebek eline almak rahatlığa erileceğine, işlerinin çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada anne karnında bebek eli görmek maddi açıdan çok zorlanılacağına, her koşulda birbirlerine destek vereceklerine, bekarlar için karşılarına çıkacak büyük bir aşk sayesinde kendilerinden geçip, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine rivayet eder.

Rüyada elinde bebek görmek iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve işlerini toparlamak için sürekli çaba göstereceğine rivayet eder.

Rüyada bebeği eline almak işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir bebeğin elini tutmak bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments