Rüyada kordonlu bebek görmek

Rüyada kordonlu bebek görmek zor bir işe girileceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, maddi olarak çok rahat olunacağına, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, akrabayla araya mesafe konulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kordonlu bebek gördüyseniz:

  • Katılacağınız toplantı ya da sosyal aktivitelerde yeteneklerinizi gösterebilirsiniz.

Rüyada bebek kordonu kesmek hayallerini sürekli erteleyeceğine, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine işarettir.

Rüyada bebeği kordonuyla görmek yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, böylece büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Rüyada bebek göbek kordonu görmek malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına işarettir.

Rüyada kordonlu bebek görmek tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine, herkesin desteğinin alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada kordonu kesilmemiş bebek görmek bir yandan cenaze olacağına, dinini yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada bebek kordonunu kesmek yeni bir yol çizileceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada bebeğin göbek kordonunu görmek eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına işaret eder.

Rüyada bebeğin kordonunu kesmek zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments