Rüyada karnındaki bebeğin ayak izini görmek

Rüyada karnındaki bebeğin ayak izini görmek emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, kısa zamanda çok yol alınacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, başarılı olacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, rahata ereceğine, mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada karnındaki bebeğin ayak izini gördüyseniz:

  • Aşırı harcamalar yapmaya eğilimlisiniz.

Rüyada karnındaki bebeğin ayak izini görmek eline geçene para sayesinde hanesine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine tabir olunur.

Rüyada kendi ayak izini görmek şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sizi kaygılandıran şeylerin aslında farazi olduğuna inanılır.

Rüyada ayak izini görmek kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine inanılır.

Rüyada şeytanın ayak izini görmek kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine işaret eder.

Rüyada hırsızın ayak izini görmek verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına delalettir.

Rüyada izinsiz yemek yemek can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada izinli olmak bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, mutluluğunu, huzurunu, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine alamet etmektedir.

Rüyada izinde olmak rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments