Rüyada başörtü çıkarmak

Rüyada başörtü çıkarmak bir koyduğu işten üç alacağına, büyük işlere imza atacağına ve sorunları anlayışlı bir şekilde çözeceğine, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinin açılacağına, asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına, yolundan geri çevirmeyeceğine ve kendisine geri adım attıramayacağına, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, işlerinin rast gideceğine, güveninin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada başörtü çıkarmak gördüyseniz:

  • Borç alacak konuları, mali başlıklar, ortağınızın veya eşinizin maddi durumundaki gelişmeleri ilgilendiren alanlarda daha gerçekçi olmanız gerekebilir.

Rüyada başörtüyü çıkarmak sevilen bir dostu kaybetmeye, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine delalettir.

Rüyada başörtü çıkarmak gücünün azalacağına, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine rüya sahibinin bu sayede arkasına kitleleri takacağına tabir olunur.

Rüyada mavi başörtü görmek sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına tabir olunur.

Rüyada başörtüyü açmak hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine işarettir.

Rüyada mavi başörtü takmak yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada başkasına başörtü vermek kardeşiyle arasındaki sorunları çözeceğine, yüzünün her daim güleceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına işarettir.

Rüyada siyah başörtü taktığını görmek huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine yorulmaktadır.

Rüyada pembe başörtü görmek aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments