Rüyada başkasına başörtü vermek

Rüyada başkasına başörtü vermek iyi şeyler yaşayacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına, rakibine karşı galibiyet kazanacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına ve büyük başarılar elde edeceğine, beklenmedik olaylarla karşılaşacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasına başörtü vermek gördüyseniz:

  • Sizi altüst edecek olaylarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada beyaz başörtü takmak rüya sahibinin kısmetinin kapanacağına, iyilikseverliği ile herkes tarafından çok sevileceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının başörtü taktığını görmek günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sonra kendi işini kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada başörtülü birini açık görmek her zaman rüya sahibinin daha büyük bir avantaj sahibi olayacağına, ticaretinin hızlanacağına yorulur.

Rüyada kahverengi başörtü görmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına ve iş hayatına bütün ağırlığını vererek çok daha büyük atılımlar gerçekleştireceğine, pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başörtüyü açmak kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine rivayet eder.

Rüyada sarı renk başörtü takmak geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına, sağlık problemleri yaşamayacağına alamet eder.

Rüyada başörtü yapmak rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada başörtülü olmak daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments