Rüyada siyah başörtü taktığını görmek

Rüyada siyah başörtü taktığını görmek hedeflerine yürürken kendisinden emin şekilde hareket edeceğine, işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, hasta ve zor geçireceğine, güzel ahlakı ve iyi kalbi sayesinde allah’ın sevgili kulları arasında olacağına, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına delalettir.

Rüyada siyah başörtü taktığını gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda ya da sevgi içerikli ilişkilerde gelişmeler var.

Rüyada siyah başörtü taktığını görmek takdir edilip her konuda destek göreceğine, geçim kolaylığı yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin başörtü taktığını görmek işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine yorulur.

Rüyada başkasının başörtü taktığını görmek duygusal olarak çok kötü olabileceğine, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah peruk taktığını görmek kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ettikleri duanın kabul olacağına rivayet eder.

Rüyada siyah kemer taktığını görmek zor durumların tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine tabir olunur.

Rüyada siyah duvak taktığını görmek uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına alamet eder.

Rüyada siyah yüzük taktığını görmek insanlar tarafından sevilmesi ve sayılması sayesinde çok rahat edeceği bir pozisyona ulaşacağına, tatsızlıkların sona ereceğine delalettir.

Rüyada siyah eşarp taktığını görmek verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, emrinde insan çalıştıracağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
3 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Buse

cadenin üzerinde beyaz arabayla biri beni almaya geldi arabaya binip tanımadığım bir adamla beraber bir eve gittik ben ve o adam ayrı koltuklarda oturduk sonra ben üzerimdeki yeleğinn altına çıtçıt dikiyorum ve sonra kalkıp odadan çıktım başımdaki örtü birden fazla düşüp duruyordu kardeşime başörtüyü getir takıcam dedim ve getirmedi bende gidip örtüyü alıp kafama sıkıca sardım kolum çıplaktı o yüzden kollarımı da yarısına kadar örtüm (o benim eski yazmam siyahtı ve içinde farklı renklerde vardı

Buse

Allah razıolsun çok teşekür ederim hayırlı günler