Rüyada başkasının yuvarlandığını görmek

Rüyada başkasının yuvarlandığını görmek çok güzel günler görüleceğine, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına, yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına, allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına, sıkıntısının biteceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının yuvarlandığını gördüyseniz:

  • İş ilişkilerinizde olumlu gelişmeler var.

Rüyada taş yuvarlandığını görmek eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine delalet etmektedir.

Rüyada dağdan taşların yuvarlandığını görmek özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine, hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına rivayet etmektedir.

Rüyada merdivenden yuvarlanmak çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, yakın zaman içinde büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada atın yuvarlandığını görmek sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, ve hayırlı ve doğru adımların atılması sayesinde sorunları geride bırakacağına, kişinin yasa düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada uçurumdan yuvarlanmak refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, sorunların aşılacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine yorulur.

Rüyada kumda yuvarlanmak yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına yorulur.

Rüyada yuvarlanıp düşmek anne baba duası alınacağına, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yuvarlama görmek sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments