Rüyada merdivenden yuvarlanmak

Rüyada merdivenden yuvarlanmak üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, çözümlere ve şifaya kavuşacağına, malını ve canını emniyete alacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, bunun da hayatı için büyük neşe kaynağı olacağına, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine ve muradını alacağına yorulur.

Rüyada merdivenden yuvarlanmak gördüyseniz:

  • Ya para sıkıntısı veya ciddi masraflar olabilir.

Rüyada merdivenlerden yuvarlanmak dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, gönlünden geçen her şeye kavuşan, mutlu bir insan olunacağına işarettir.

Rüyada merdivenden yuvarlanmak sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada merdivenden yuvarlandığını görmek hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yuvarlanmış halı görmek rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine bu süreçte hayatın kıymetinin de farkına varacağına, çok karlı yatırımlar yapacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine delalet etmektedir.

Rüyada karın içinde yuvarlanmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine rivayet eder.

Rüyada taş yuvarlanması görmek iyi halin geleceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine yorulur.

Rüyada otobüsle uçuruma yuvarlanmak yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, sonradan da haksız olduğunu göreceğine alamet eder.

Rüyada yuvarlanıp düşmek hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments