Rüyada uçurumdan yuvarlanmak

Rüyada uçurumdan yuvarlanmak insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, işlerinin allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, daha güçlü bir hale geleceğine, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, yaşam standartlarının ve evindeki bereketin artacağına, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uçurumdan yuvarlanmak gördüyseniz:

  • En iyi bildiğiniz veya en iyi yaptığınız şeyleri üstlenmelisiniz.

Rüyada arabayla uçuruma yuvarlanmak hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına alamet eder.

Rüyada otobüsle uçuruma yuvarlanmak elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çalışmalarının beğenileceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına delalet eder.

Rüyada arabayla uçurumdan yuvarlanmak hatalı yollara gireceğine, rüya sahibinin neşesinin, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine yorulur.

Rüyada uçurumdan yuvarlanmak işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada uçuruma yuvarlanmak bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine inanılır.

Rüyada uçurumdan yuvarlandığını görmek büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına yorulmaktadır.

Rüyada merdivenden yuvarlanmak iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine alamet eder.

Rüyada çamurda yuvarlanmak çok başarılı bir kişi iken zor günler geçireceğine, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments