Rüyada ağrı kesici vermek

Rüyada ağrı kesici vermek dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna, ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına ve elindekilerinin de gideceğine, işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize , kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine tabir olunur.

Rüyada ağrı kesici vermek gördüyseniz:

  • Farkında olun ya da olmayın, serbest, hür kalma arzuları içindesiniz.

Rüyada ağrı kesici görmek aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, sıkıntıya düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ağrı kesici içtiğini görmek gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine işarettir.

Rüyada ağrı kesici almak bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına, kudret ve hikmet sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada ağrı kesici vermek yeni bir araba satın alınacağına, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada diş ağrısı görmek birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine alamet eder.

Rüyada ağrı şehrine gitmek uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına işarettir.

Rüyada diş ağrıması görmek çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada bel ağrısı çekmek bugüne değin fark edilmeyen yanlarını ortaya çıkararak pek çok kişiyi kendisine hayran bırakarak şaşırtacağına, aile bireyleri arasında yaşanan kırgınlıkların ve dargınlıkların son bulacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments