Rüyada ağrı kesici içtiğini görmek

Rüyada ağrı kesici içtiğini görmek sıkıntı verici bir olay nedeni ile yaşanacak baş ağrısına, bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine, alanında marka bir isim olacağına, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Rüyada ağrı kesici içtiğini gördüyseniz:

  • İşlerinizi ciddiye almanız durumunda işle ilgili bazı konular lehinize çalışmaya başlayabilir.

Rüyada ağrı kesici içtiğini görmek henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada ağrı kesici almak kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağrı kesici görmek evini ve ailesini unutacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine delalet eder.

Rüyada ağrı kesici vermek yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine ve her zaman iyi bir insan olup herkesin hayır duasını alacağına, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının diş ağrısı çektiğini görmek mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, büyük, güzel ve önemli işler yapacağına yorulur.

Rüyada kasık ağrısı görmek yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine delalettir.

Rüyada kalp ağrısı çekmek kalbini kıracağına, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada doğum ağrısı çekmek büyük bir çaba gösterilmesine rağmen sorunların sürekli artacağına, ailesini hem gururlandıracağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments