Rüyada kalp ağrısı çekmek

Rüyada kalp ağrısı çekmek önemli ve saygın birinden yardım alacağına, ailenin desteği ile sorunların kısa sürede hallolacağına, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, sıhhatinden, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine yorulur.

Rüyada kalp ağrısı çekmek gördüyseniz:

  • Hayatınızda büyük adımlar atmak üzeresiniz.

Rüyada kalp ağrısı çekmek işinden geri kalacağına, işlerin günden güne daha da açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kalp ağrısı görmek sorunların bir bir çözüleceğine, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada diş ağrısı çekmek çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına inanılır.

Rüyada kulak ağrısı çekmek el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine ve sağlık sorunları ile uğraşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bacak ağrısı çekmek günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, ana baba için hayırlı bir adım atılacağına yorulur.

Rüyada adet ağrısı çekmek maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına, şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada ayak ağrısı çekmek alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, işlerin yoluna gireceğine, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına ve ele birçok fırsat geçirileceğine delalet eder.

Rüyada ağrıyan dişi çekmek hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, yakın bir kimsenin işle ilgili yapacağı bir yorumdan ötürü moralin iyice bozulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments