Rüyada ağrı çekmek

Rüyada ağrı çekmek müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, gittikçe çıkmaza düşeceğine ve hızlı bir şekilde düşüşe geçerek dibe vuracağına, çok sevilen ve sayılan biri haline geleceğine, ardından yeni bir iş bulunacağına, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve rüya sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağrı çekmek gördüyseniz:

  • Başka kişilerin ısrarları, baskıları ya da talepleri doğrultusunda ilerlemek zorunda hissedebilirsiniz.

Rüyada boğaz ağrısı çekmek rüya sahibinin çok daha kolay bir hayat yaşamaya başlayacağına, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına alamet eder.

Rüyada baş ağrısı çekmek işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine ve uzun bir süre bu durumdan kendisini kurtaramayacağına yorulur.

Rüyada bel ağrısı çekmek zor zamanların geride kalacağına, işlerin açılacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine yorulmaktadır.

Rüyada çok ağrı çekmek yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine, düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine tabir olunur.

Rüyada kol ağrısı çekmek işlerinin bozulmasına ve geçim sıkıntısının artacağına, istenmeyen bir yolculuğa yorulur.

Rüyada doğum ağrısı çekmek yöneticilik koltuğuna oturacağına, haneye bolluk ve berekete dolacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine inanılır.

Rüyada ağrı çekmek zorluklar karşısında yılmadan çalışıp tüm işlerin altından kalkılacağına, sevilen kişiler ile tartışma yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kulak ağrısı çekmek üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments