Rüyada çok ağrı çekmek

Rüyada çok ağrı çekmek sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, ruhen güzelleşeceğine, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada çok ağrı çekmek gördüyseniz:

  • Olayları değerlendirirken duygularınızla değil, mantığınızla hareket edin.

Rüyada ağrı çekmek yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada baş ağrısı çekmek büyük kazanç sağlanacağına, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine ve eline geçen parada da artışlar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada sırt ağrısı çekmek bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, çok hayırlı işlere gireceğine inanılır.

Rüyada bel ağrısı çekmek eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına inanılır.

Rüyada ağrıyan dişini çekmek yeni bir sayfa açacağına, daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine rivayet eder.

Rüyada diş ağrısı çekmek başarısının artacağına, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına ve içinden çıkılmayacak durumlara düşmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bacak ağrısı çekmek işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına inanılır.

Rüyada diz ağrısı çekmek hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, aile hayatının sorunsuz olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments