Rüyada kulak ağrısı çekmek

Rüyada kulak ağrısı çekmek yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine ve yakın bir zaman içinde sorun yaratan kişiler ile tüm bağların koparılacağına, allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, zor günler geçireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceğinize, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine ve istenen her şeye kısa süre içinde ulaşılacağına inanılır.

Rüyada kulak ağrısı çekmek gördüyseniz:

  • Size yapılan bir teklifi uzun uzun düşündükten sonra belki işinize gelmediği için, belki kararsızlığınız nedeni ile reddetmeniz olasıdır.

Rüyada kulak ağrısı çekmek hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine alamet etmektedir.

Rüyada baş ağrısı çekmek güzel ve önemli işler yapacağına, kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada adet ağrısı çekmek muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada kasık ağrısı çekmek eğlenceli günler geçirileceğine, bulunduğu çevresinde madden ve manen kuvvetleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada ağrıyan dişi çekmek atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine delalet eder.

Rüyada kalp ağrısı çekmek iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, mutluluğundan olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bel ağrısı çekmek çok iyi yerlere geleceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına işaret etmektedir.

Rüyada diz ağrısı çekmek uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine, ters giden olayların düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments