Rüyada kol ağrısı çekmek

Rüyada kol ağrısı çekmek mutlu ve huzurlu biri olacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına ve musibet dolu görüleceğine, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına, menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine, başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına yorulur.

Rüyada kol ağrısı çekmek gördüyseniz:

  • Hedeflerinizi uygulamaktan vazgeçmemelisiniz.

Rüyada kol ağrısı çekmek iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına yorulur.

Rüyada kasık ağrısı çekmek aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine işarettir.

Rüyada sırt ağrısı çekmek işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, yeni bir sosyal hayata adıma atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayak ağrısı çekmek isteklerinde herhangi bir engelle ya da problemle karşılaşmadan gönlünce başarılar elde edeceğine, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kalp ağrısı çekmek kesilen kişinin çözülmeyen sorunları varsa eğer kısa bir zamanda çözüme kavuşacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ağrı çekmek rızkın artacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada bel ağrısı çekmek yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, verdiği hatalı bir karardan ötürü çok kötü günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağrıyan dişi çekmek iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine ve dua alacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments