Rüyada başkasının eline kına yakıldığını görmek

Rüyada başkasının eline kına yakıldığını görmek yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, bazı insanlarla fikir ve iş ortaklığı yapacağına, kendisini ailesine vereceğine, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına yorulur.

Rüyada başkasının eline kına yakıldığını gördüyseniz:

  • Negatif veya sürekli kötü haber getiren kişilerden sonsuza kadar uzaklaşmanız gerekiyor.

Rüyada eline kına yakılmış görmek iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada ellerine kına yakılmış görmek hayatını yoluna sokacağına, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine inanılır.

Rüyada kına yakılmış el görmek sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine ve bol hayır duaları alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi eline kına yakıldığını görmek kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine işaret eder.

Rüyada başkasının eline kına yakıldığını görmek işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, rüyayı gören kişinin hem iş, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına işarettir.

Rüyada ele kına yakılmak çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada elinde kına yakılmış görmek yeni bir sosyal çevreye kavuşulacağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına delalet eder.

Rüyada birinin eline kına yakıldığını görmek üzüntü duyduğu birçok konuda istemeden de olsa zor zamanlar yaşanmasına sebep olacağına, kişisel kavgaların son bulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments