Rüyada ellerine kına yakılmış görmek

Rüyada ellerine kına yakılmış görmek dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine, kendisine hiç uygun olmayan kişiler ile ortaklık kurmak zorunda kalacağına ve üzüleceğine, yüzünün güleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, işlerini tek başına yöneteceğine ve uzun yıllardan beri hayal ettiği her şeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, sorunların son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ellerine kına yakılmış gördüyseniz:

  • Biraz gizemli kalın, yoksa elinizden uçabilir.

Rüyada birinin eline kına yakıldığını görmek sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına işaret eder.

Rüyada başkasının eline kına yakıldığını görmek kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, çalışan kişiler için ise, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada elinde kına yakılmış görmek bunun için sabırsızlanacağına, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine alamet eder.

Rüyada ellerine kına yakılmış görmek beklentilerinin yerine geleceğine, günden günde daha fazla stres yapacağına ancak daha sonra bu dedikoduları ortaya atan insanları bularak kendilerini utandıracağına ve bu sayede kendisini feraha çıkarabileceğine alamet eder.

Rüyada eline kına yakılmış görmek tüm huzursuzlukları ortadan kaldırarak hayatına daha sakin, huşu içinde devam edeceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına ve kazançlı işlere girileceğine delalettir.

Rüyada kına yakılmış el görmek iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına yorulur.

Rüyada ele kına yakılmak borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, geniş rızık elde edeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendi eline kına yakıldığını görmek zinaya ve yasak olana uzak duracağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments