Rüyada ayaklarını suda yıkamak

Rüyada ayaklarını suda yıkamak sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına, rahat bir hayat sağlayacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine ve huzurlu ve mutlu günlerin yaşanacağına, kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına inanılır.

Rüyada ayaklarını suda yıkamak gördüyseniz:

  • Belli bir ilişkinizde veya durumda emirler verme eğilimi gösterebilirsiniz.

Rüyada ayaklarını suda yıkamak yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına işaret eder.

Rüyada suda ayaklarını yıkamak de işiyle büyük sükse ve ün yapacağına, işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına yorulur.

Rüyada akan suda ayak yıkamak atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, ihtiyacı olan kazanca ulaşacağına alamet eder.

Rüyada suda ayak yıkamak elinize para geçeceğine, aile bireylerine bu sayede çok büyük yardımlarda bulunulacağına işaret etmektedir.

Rüyada suda buğday yıkamak başının hiç dara düşmeyeceğine ve mutlu bir hayatı olacağına, zafer ve zenginlik getireceğine inanılır.

Rüyada temiz suda halı yıkamak zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada temiz suda yeşillik yıkamak sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, parasal krizler yaşanacağına inanılır.

Rüyada çamurlu suda el yıkamak bir takım olaylar karşısında doğru seçimler yapamayacağına, rüya sahibinin muradına ereceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments