Rüyada yüksekten düşmeyi görmek

Rüyada yüksekten düşmeyi görmek tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına, kendisini işine vereceğine, bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksekten düşmeyi gördüyseniz:

  • Tartışmak veya yalnız başınıza mücadele ettiğinizi ya da çalıştığınızı bile bile yardım almaya çalışmak sizi zayıf düşürüyor.

Rüyada yüksekten düşerken kurtulmak aralarında yaşanabilecek sorunları çok kısa zamanda ortadan kaldıracağına, doğru bildiği yoldan şaşmadan, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına delalettir.

Rüyada erkek çocuğun yüksekten düştüğünü görmek buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüksekten düşen birini tutmak düşmanlar tarafından zarar göreceğine, monoton devam eden hayatına da renk, lezzet, heyecan, güzellik, hayır, nitelik ve farklılık geleceğine yorulur.

Rüyada başkasının yüksek yerden düştüğünü görmek ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, pürüzlü durumları halletmek için aile üyelerini ikna etmek isteyeceğine inanılır.

Rüyada yüksekten düşer gibi olmak büyük maddi kazanç elde edileceğine, evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden düşerken uyanmak kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına işarettir.

Rüyada arkadaşının yüksekten düşüp öldüğünü görmek kariyer konusunda istenilen duruma ulaşıldıktan sonra evlilik yapılacağına, aile içinde de mutluluğunun ve huzurunun artmasına vesile olacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşinin yüksekten düştüğünü görmek kişinin kafasının rahat edeceğine, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments