Rüyada başkasını yeşil gözlü görmek

Rüyada başkasını yeşil gözlü görmek çok kazançlı çıkacağı yatırımlar yapacağına, eşiyle birlikte bir işyerine sahip olacağına, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, kalbindeki allah sevgisi ve kuvvetli imanı sayesinde günahtan uzak durarak yaşayacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına işarettir.

Rüyada başkasını yeşil gözlü gördüyseniz:

  • Arkadaşlık ilişkilerinizi kuvvetlendirmenizi sağlayabilecek keyifli aktivitelere katılabilirsiniz.

Rüyada yeşil göz görmek maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi gözlerini yeşil görmek iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına tabir olunur.

Rüyada gözlerin yeşil olduğunu görmek kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına delalettir.

Rüyada gözlerine yeşil kalem sürmek rüya sahibinin bir takım kişisel sorunlarla karşılaşıp evinden çıkamayacağına, yaptığı tüm işlerde başarılı olup takdir toplayacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil gözlü yılan görmek hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, içine kapanacağına alamet eder.

Rüyada yeşil göz kalemi sürmek musibetlerin ve dertlerin atılacak adımlar sayesinde aşılacağına, büyük atılımlar ve çalışmalar ortaya koyacağına inanılır.

Rüyada kendini yeşil gözlü görmek hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, azmi ve hırsı sayesinde istediği kariyere sahip olacağına işaret eder.

Rüyada kendi gözünü yeşil görmek mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments