Rüyada kendini yeşil gözlü görmek

Rüyada kendini yeşil gözlü görmek yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, bu kazanılanların rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını karşılamayacağına, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, onlarla birlikte hareket edeceğine, bu sayede rahatlığa, kolaylığa, rızka, kazanca, hayra, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, dertlerin sonlanacağına, işlerin sürekli artacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına alamet eder.

Rüyada kendini yeşil gözlü gördüyseniz:

  • Bazı kişileri eleştirirken daha nazik olmaya özel bir gayret göstermenizde fayda var.

Rüyada su yeşili göz görmek geldiği noktada kalmanın yollarını bulacağına, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine alamet eder.

Rüyada birini yeşil gözlü görmek maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, meselelere olabildiğince nesnel yaklaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil gözlü erkek görmek maddi konuları fazlaca önemsemesi yüzünden, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, geçim derdinden, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine alamet eder.

Rüyada kendi gözlerini yeşil görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine işaret eder.

Rüyada iri yeşil göz görmek çok şaşırıp büyük bir mutluluk yaşayacağına, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına ve hep iyilik düşüneceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil göz boyası sürmek büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, zararların telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil gözlü bir bebek görmek aile hayatında yaşanan üzüntülü olayların hayra dönüşeceğine, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada göz renginin yeşil olduğunu görmek elindeki parayı doğru yatırımlarda kullanarak kısa zamanda ev ve araba alacağına, dost ve akrabalarla paylaşılacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments