Rüyada gözlerin yeşil olduğunu görmek

Rüyada gözlerin yeşil olduğunu görmek beklentilerine ulaşacağına, daha sık bir araya geleceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntıların allah’ın izni ile son bulacağına ve iş hayatında hayırlı ve iyi kazanç sağlayan bir işe girileceğine, bilinçli şekilde hareket etmeye gayret göstereceğine, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, ağzının tadının bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada gözlerin yeşil olduğunu gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi kabul ettirmekte zorlanabilirsiniz.

Rüyada yeşil göz kalemi çekmek deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına işaret etmektedir.

Rüyada kendini yeşil gözlü görmek güleceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine inanılır.

Rüyada birini yeşil gözlü görmek artık hayatının bir düzene gireceğine, işlerinin toparlanacağına, rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına yorulur.

Rüyada yeşil göz kalemi almak sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, hak yolundan uzaklaşacağına inanılır.

Rüyada bir çift yeşil göz görmek iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına ve iş ayırmadan her işin üstesinden rahatlıkla gelinebileceğine, maddi durumun düzeleceğine ve sevinçli ve mutlu haberler alınacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil gözlü köpek görmek tüm umutlarını, neşesini ve huzurunu yitireceğine, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, kazancının iki kat artacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada yeşil göz boyası sürmek eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük zararlar edeceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada gözüne yeşil kalem sürmek onları gerektiği gibi değerlendiremeyeceğine, kurulacak bir ortaklık ile çok sevinçli ve mutluluk dolu bir yola girileceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments