Rüyada başkasını korumak

Rüyada başkasını korumak kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, rahatın kaçacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, çok fazla zarara sebep olmayacağına, bu sayede kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, hayırlı haberler getireceğine ve en kısa zamanda davullu zurnalı düğün alayı kurulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine tabir olunur.

Rüyada başkasını korumak gördüyseniz:

  • Karşınıza çok fazla etkileneceğiniz bir kişi çıkabilir.

Rüyada bir bebeği korumak kazancındaki verimliliğin artacağına, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada civcivleri korumak sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, hayatını yoluna sokacağına delalet eder.

Rüyada sevdiklerini korumak çok rahat bir nefes alacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına inanılır.

Rüyada bir kızı korumak akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine inanılır.

Rüyada korumak kollamak kendisini bu doğrultuda eğiteceğine, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine işarettir.

Rüyada küçük çocuğu korumak kazancın katbekat arttırılacağına, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinin koruduğunu görmek anne babaya müjde verileceğine, çok büyük zarar ettiği için insanların kendisine borç vermeyeceklerine ve uzun zamandan beri yaptığı işi, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyi korumak yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, kalifiye elemanlar arasına gireceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments