Rüyada korumak kollamak

Rüyada korumak kollamak uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, bazen istemediği şeyler yapacağına, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, allah yolunda ilerleyeceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına rivayet eder.

Rüyada korumak kollamak gördüyseniz:

  • Özel evraklarınızı kontrol etmenizde fayda var.

Rüyada korumak kollamak daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına yorulur.

Rüyada başbakanı koruduğunu görmek eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına alamet eder.

Rüyada köpeğin koruduğunu görmek bazı tartışmalar yaşayacağına, çevresine karşı daha şefkatli ve anlayışlı biri haline geleceğine işarettir.

Rüyada eski sevgiliyi korumak sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşını korumak bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada köpeklerin koruduğunu görmek iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına, ruhuna hayrat yapılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine delalet eder.

Rüyada birilerini korumak umutlarının da tükeneceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kadını korumak aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments