Rüyada civcivleri korumak

Rüyada civcivleri korumak girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, geçmişten gelen ve kişiye mutluluk veren bir haber sayesinde bir yolculuğa çıkılacağına, solan yüzünün güleceğine, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, insanlar tarafından sevileceğine, yeni işlere girişileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine delalet eder.

Rüyada civcivleri korumak gördüyseniz:

  • Ziyaretler veya kısa mesafeli yolculuklar söz konusu olabilir.

Rüyada civcivleri korumak iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine işarettir.

Rüyada bebekleri korumak emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birini köpekten korumak esenlik bulacağına, işlerinin her geçen gün düzeleceğine ve sorunlarının çok çabuk bir şekilde çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölüyü korumak her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve allah’ın lütuflarına ereceğine, çok sevileceğine yorulur.

Rüyada köpeği koruduğunu görmek eline geçen bütün fırsatların büyük bir kazanç sağlayacağına, işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine rivayet eder.

Rüyada evi korumak maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, rüya sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin koruduğunu görmek sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin seni koruduğunu görmek herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments