Rüyada küçük çocuğu korumak

Rüyada küçük çocuğu korumak elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, yaptığı çalışmalar ile hayırlı işlere imza atacağına, yaşamını her zaman keyifli ve eğlenceli hale getirmeyi de bileceğine, alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, düştüğü kötü durumlardan yardım ettiği insanlardan alacağı hayır duaları sayesinde kurtulacağına, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine rivayet eder.

Rüyada küçük çocuğu korumak gördüyseniz:

  • Ani hareket kabiliyeti kazandırıyor.

Rüyada küçük çocuğu korumak amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, iş konusunda sürekli yardım edeceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına işarettir.

Rüyada çocuğu korumak kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına ve ele birçok fırsat geçirileceğine, işinde verimsiz olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine delalet eder.

Rüyada çocuğunu korumak eline hayırlı kazançların geçeceğine, kudret ve hikmet sahibi olacağına yorulur.

Rüyada erkek çocuğu korumak yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada erkek çocuğunu korumak onun da her zaman kendisine faydası dokunacağına, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine delalet eder.

Rüyada küçük çocuğu öldürmek bereket ve huzur geleceğine, iyi ruh halinin bozulacağına yorulur.

Rüyada küçük çocuğun adet olduğunu görmek kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine, insanlar arasında yüceleceğine, saygınlık göreceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına rivayet eder.

Rüyada evlenmeksizin küçük bir çocuğu olduğunu görmek kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Basak

Rüyamda akşam yolda kucuk bır cocugu sahıp cıkıyordum annem diyordu bırak o cucugu hasta bakıyordum basın arkasında sıfılceler fardı bende hemenellerımı yıkıyordu