Rüyada başkasını hapishanede görmek

Rüyada başkasını hapishanede görmek kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, bol kazanç elde edeceğine, hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına, işlerin çok iyiye gideceğine, ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, dertlerin ve zorlukların da biteceğine, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada başkasını hapishanede gördüyseniz:

  • Bir ziyaret veya yüz yüze yapılacak bir konuşma bazı kararlar almanızda etkili olabilir.

Rüyada hapishane duvarı görmek problemlerini çözeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, allah’tan korkması gerektiğini unutmayacağına delalet eder.

Rüyada hapishaneden kurtulmak maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, içinde barındırdığı bütün sıkıntılarının sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada hapishane kapısı görmek kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına işarettir.

Rüyada hapishaneden birinin çıktığını görmek bunalacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine yorulur.

Rüyada anneyi hapishanede görmek büyük başarılar elde edeceğine, kariyerinde atılım yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada hapishaneye düşmek ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada hapishanede olan birinin çıktığını görmek borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada hapishanede yemek yemek gönlünce bir hayata kavuşacağına, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments