Rüyada hapishane duvarı görmek

Rüyada hapishane duvarı görmek işinden geri kalacağına, bu durumun tüm düzenini, planlarını, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına, rızkının ve kısmetinin yolda olduğuna, yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine, eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına, işlerin ters gideceğine, işlerinin düzeleceğine, onlar adına aç insanları doyuracağına, fakir çocukları giydireceğine tabir olunur.

Rüyada hapishane duvarı gördüyseniz:

  • Kararsızlığınız veya biraz tembellik etme eğiliminde olmanız yapabileceklerinizi kısıtlamanız anlamına gelebilir.

Rüyada hapishane duvarı görmek düşmanına galip geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, hayırlı bir şekilde yeni işlere girileceğine işarettir.

Rüyada kendini hapishaneden kaçarken görmek hayatının bereketli ve verimli olacağına, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada hapishanede olmak geçim derdi çekmeyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar yapmak için harekete geçeceğine delalet eder.

Rüyada annemi hapishane görmek planlarının işe yarayacağına bu sayede içindeki sıkıntılı durumdan kurtularak düze çıkacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, hiçbir eksiğinin kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada babasını hapishanede görmek işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hapishane görmek iş sahibi olacağına, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına tabir olunur.

Rüyada tanıdığını hapishanede görmek hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, kazançlı işler yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada hapishaneye düştüğünü görmek üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kişinin artık rahat bir nefes alacak kadar iyi bir duruma geleceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments