Rüyada hapishaneden kurtulmak

Rüyada hapishaneden kurtulmak şanssızlığının ortadan kalkacağına, tüm hayalini gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, kendini garantiye alarak harekete edeceğine işaret eder.

Rüyada hapishaneden kurtulmak gördüyseniz:

  • İşleri tamamlama hevesiniz size saygı duyulmasını sağlarken, sözlerinizi yerine getirememeniz durumunda imajınız zarar görebilir.

Rüyada hapishaneden kurtulmak bunlardan istediği ve beklediği karı elde etmeyi başaracağına, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada babasını hapishanede görmek uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine alamet eder.

Rüyada hapishaneye gireceğini görmek sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının hapishane görmek karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, gelirinin artacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyi hapishanede görmek kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, iş hayatının olumlu bir döneme girmesi ile sosyal aktivitelere ağırlık verileceğine işarettir.

Rüyada çocuğunu hapishane görmek hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, toplum nazarında saygın bir kimliğe kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada hapishaneden birini görmek çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, müjdeli haberle geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada hapishaneye atılmak çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments