Rüyada hapishanede yemek yemek

Rüyada hapishanede yemek yemek sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, üzülmesine dahi gerek olmayacağına, onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına, huzursuzluk içinde ve sorunlu günler yaşanacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve kendisini başarılı işlerde bulacağına, mal mülk kazanacağına, birçok engelin kolaylıkla aşılacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine tabir olunur.

Rüyada hapishanede yemek yemek gördüyseniz:

  • Ufak ya da büyük yatırımlar söz konusu olabilir.

Rüyada hapishanede yemek yemek geçmişi unutup geleceğine, gelecekte kendisine çok daha hayırlı günler yaşatacak işler yapacağına delalettir.

Rüyada hapishane duvarı görmek büyük bir rahatsızlıkla boğuşacağına, zarar edeceğine inanılır.

Rüyada hapishanede olmak alınan kararlar sayesinde çok büyük zarara uğramaktan ve kötü durumlara düşmekten kurtulacağına, mal ve varlık sahibi olacağına inanılır.

Rüyada ölmüş birini hapishanede görmek kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, bunalımlı günler geçirileceğine delalettir.

Rüyada hapishaneden firar etmek aile bireylerinin arasının açılacağına, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına işaret eder.

Rüyada hapishanede olduğunu görmek geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, dileklerinin de kabul olacağına alamet eder.

Rüyada suçsuz yere hapishaneye girmek ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine, elinin sıkışacağına işaret etmektedir.

Rüyada hapishanede namaz kılmak her daim aile tarafından kollanacak olan rüya sahibinin sırtının yere gelmeyeceğine, başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments