Rüyada başkasını hamile kaldığını görmek

Rüyada başkasını hamile kaldığını görmek yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, işlerin günden güne açılacağına, eğer rüya sahibi kadınsa da çok anaç olacağına, parasız kalacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına, ticarete adım atacağına, yapılan ek işler sayesinde kısa sürede borçlardan kurtulacak olan rüya sahibinin geleceğini düşünerek yatırımlar yapacağına, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasını hamile kaldığını gördüyseniz:

  • Ani harcamalar veya maddi konularda meydana gelen ani gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada eski eşten hamile kalmak aile hayatında çok sevindirici ve güzel bir haber alınacağına, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına işaret eder.

Rüyada başkasının çocuğuna hamile kalmak rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, kudret sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada abiden hamile kalmak maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına ve başarısızlığa düşeceğine yorulur.

Rüyada sevgiliden hamile kalmak herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza yorulur.

Rüyada eşinin hamile kaldığını görmek ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine işaret eder.

Rüyada hamile kaldığını görmek uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine rivayet eder.

Rüyada hamile kalmak ve doğurmak kötü günler yaşayacağına, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada sevdiği adamdan hamile kalmak mal sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments