Rüyada sevdiği adamdan hamile kalmak

Rüyada sevdiği adamdan hamile kalmak tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, dertlerin ve zorlukların da biteceğine, verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği adamdan hamile kalmak gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde değişiklikler olabilir.

Rüyada sevdiğin adamdan hamile kalmak kazancının günbegün artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, içinde bulunduğu zor durumlardan çok sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği büyük destek sayesinde kurtulacağına delalet eder.

Rüyada sevdiği adamdan hamile kalmak işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinden hamile kalmak aralarında yaşanabilecek sorunları çok kısa zamanda ortadan kaldıracağına, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiden hamile kalmak kısa süre içinde hayal ettiği şeylere kavuşacağına, düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine işaret eder.

Rüyada sevdiği kişiden hamile kalmak ana baba için hayırlı bir adım atılacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine delalettir.

Rüyada sevdiğin insandan hamile kalmak yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, edeceği duaların ve yapacağı hayırların da boşa çıkacağına alamet eder.

Rüyada sevdiği kişiden hamile kaldığını görmek kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, hedeflerine ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada gayri meşru hamile kalmak yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, işlerin ters gideceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments