Rüyada başkasını bornozlu görmek

Rüyada başkasını bornozlu görmek insanları kırmak istemese bile bu süreçte ağzından çıkanları kulakları duymayacağı için sonradan üzüleceği konuşmalar yapacağına, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, işlerinin açılacağına ve çevresinin genişleyeceğine, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, onun iyi olduğunu öğreneceğine, tüm kederinin uçup gideceğine, kısmetli bir yıl geçirileceğine işaret eder.

Rüyada başkasını bornozlu gördüyseniz:

  • Tatmin edilmesi zor kişilerle uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada kırmızı bornoz görmek yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine alamet eder.

Rüyada mor bornoz giymek iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasını bornozlu görmek ancak allah’a sığınıp dua etmesi sayesinde yakın bir zaman içinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, geçim derdinin olmayacağına işaret eder.

Rüyada siyah bornoz görmek rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına, muradın yerine geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına delalettir.

Rüyada bornozlu erkek görmek aile içinde geçim derdinin olmayacağına, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada mor bornoz görmek hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, çıkmaza düşeceğine yorulur.

Rüyada arkadaşını bornozla görmek refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada turuncu bornoz görmek aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments