Rüyada mor bornoz görmek

Rüyada mor bornoz görmek ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine, karşısına çıkan zorluklara göğüs gereceğine, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine ve ortaya konan çalışmaların göz önüne alınmayacağına, evine huzurun ve bereketin geleceğine, sevdiği birçok şeye kısa süre içinde kavuşacağına, şifa bulacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mor bornoz gördüyseniz:

  • Gereken özeni gösterirseniz emeklerinizin karşılıksız kalmadığını göreceksiniz.

Rüyada mor bornoz görmek musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, strese gireceğine, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına delalet eder.

Rüyada mor bornoz giymek ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada eşini bornozlu görmek duygusal davranmak yerine akılla hareket etmek neticesinde güçlüklerle daha kolay mücadele eden rüya sahibinin büyük tecrübeler kazanacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine inanılır.

Rüyada beyaz bornoz görmek mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, iş öğreneceğine alamet eder.

Rüyada birini bornozla görmek başarılarının devamlı olacağına, ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya delalet etmektedir.

Rüyada sarı bornoz giymek gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının bornoz giydiğini görmek ortaya bazı projeler koyacağına, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına delalet eder.

Rüyada bornoz görmek herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına, nifak sokanların cezalandırılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments