Rüyada başkası tarafından boğulmak

Rüyada başkası tarafından boğulmak sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, çok huzurlu bir duruma geleceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, saygınlığına leke sürüleceğine, kazancının rahat şekilde yaşamasına ve ailesinin ihtiyaçlarını karşılamasına yetecek oranda olacağına, kısa sürede hayatın düzene gireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, arzuların yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, hayattan yana yüzünün güleceğine, yanlış giden işlerin düzeltileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına delalettir.

Rüyada başkası tarafından boğulmak gördüyseniz:

  • Talepkar kişiler veya artan istekler stres yaratabilir.

Rüyada biri tarafından suda boğulmak zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına delalettir.

Rüyada biri tarafından elle boğulmak kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına delalet eder.

Rüyada ölü tarafından boğulmak atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine delalet eder.

Rüyada köpek tarafından boğulmak yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına, iş hayatında ve akrabaları arasında saygınlığının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birisi tarafından boğulduğunu görmek gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına ve bu kimse sayesinde kısa sürede büyük deneyim elde edileceğine işarettir.

Rüyada biri tarafından iple boğulmak yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına delalettir.

Rüyada cin tarafından boğulmak sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine inanılır.

Rüyada sevgili tarafından boğulmak sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine ve zahmetinin artacağına, işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments