Rüyada ölü tarafından boğulmak

Rüyada ölü tarafından boğulmak maddi olarak tükenme noktasına gelineceğine, bazı kimselere haksızlık edeceğine, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin yarım kalacağına, hayallerinin suya düşeceğine, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, daha sonra işlerin açılacağına, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına rivayet eder.

Rüyada ölü tarafından boğulmak gördüyseniz:

  • Sorun yaratabilecek bir durumu aydınlatabilmek veya gerçeklere ulaşabilmek için üzerine gitmeniz gerekebilir.

Rüyada ölü tarafından boğulmak daha büyük kazançlar elde edeceğine, sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına işarettir.

Rüyada biri tarafından iple boğulmak sürekli bağırıp çağıracağına, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine inanılır.

Rüyada eşi tarafından boğulmak uzun zamandan beri yapılan işte başarıların kıskanılmasına, manevi huzurdan da nasipleneceğine rivayet eder.

Rüyada birileri tarafından boğulmak sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, çok mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kardeşi tarafından boğulmak hayatının kolaylaşacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada köpek tarafından boğulmak yaptığı işten çıkarılacağına, geleceğine düşünerek atacağı adımlarda da istediği sonucu alacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgili tarafından boğulmak ilk zamanlarda parasal sıkıntılar yaşanacağına, bilakis malının çoğalacağına işarettir.

Rüyada biri tarafından suda boğulmak gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments