Rüyada birini yüksekten düştüğünü görmek

Rüyada birini yüksekten düştüğünü görmek destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine ve çok büyük bir üzüntü duyacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, işinde terfi alacağına, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına delalettir.

Rüyada birini yüksekten düştüğünü gördüyseniz:

  • Sizi son derece sakarlaştırabilecek bazı etkiler altındasınız.

Rüyada yüksekten düşerek ölmek bir sebeple rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına işaret eder.

Rüyada yüksekten düşecek gibi olmak çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, hayattan yana keyif bulacağına işarettir.

Rüyada yüksekten düşeni görmek huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada yüksekten düşüp ölmemek iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden sağlık sorunları yaşayacağına, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendini yüksek bir yerden düştüğünü görmek çok huzurlu bir duruma geleceğine ve kalben çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine inanılır.

Rüyada yüksekten düşüp uyanmak esenliği bulacağına, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına işarettir.

Rüyada yüksek yerden düştüğünü görmek insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına işaret eder.

Rüyada babanın yüksekten düştüğünü görmek mutlu zamanlar geçireceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments