Rüyada başka birinin erkek çocuğu olduğunu görmek

Rüyada başka birinin erkek çocuğu olduğunu görmek hayatının da kolaylaşacağına, kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, çok büyük destek vereceğine, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada başka birinin erkek çocuğu olduğunu gördüyseniz:

  • Gerçeklere dayalı ani kararlar alabilirsiniz.

Rüyada başka birinin erkek çocuğu olduğunu görmek her işinde iyilikle karşılaşacağına ve hastalık çekmeden, yaşlılığında da rahat edeceğine, memur ise terfi edeceğine alamet eder.

Rüyada başka birinin erkek çocuğunu görmek insanların takdirine mazhar olacağına, iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına delalet eder.

Rüyada kocasının başka kadından çocuğu olduğunu görmek sıkıntılı olduğu bir dönemi atlatacağına, malının ve aşının da çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada başka birinin çocuğunun olduğunu görmek art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına yorulur.

Rüyada başka birinin çocuğunu sevmek sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına delalettir.

Rüyada başka bir çocuğu emzirdiğini görmek bolluk içinde yaşayacağına, yaşadığı üzüntülerden kurtulacağına delalettir.

Rüyada başka birinin çocuğunu görmek artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine, eskisinden daha iyi ve daha başarılı bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşinin başka birinden çocuğu olduğunu görmek kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments