Rüyada eşinin boyunun uzadığını görmek

Rüyada eşinin boyunun uzadığını görmek büyük bir maddi refaha kavuşacağına, sıkıntıların, üzüntülerin ve kederlerin sona ermesine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve aile hayatında çok büyük bir mutluluğa sahip olacağına, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, her şeyin sarpa saracağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine ve ailesinin gurur kaynağı olacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına rivayet eder.

Rüyada eşinin boyunun uzadığını gördüyseniz:

  • Sıkıntılar beklenmedik anlarda çıkarlar.

Rüyada eşinin boyunun uzadığını görmek kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına, zorlukların ve sıkıntıların aşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada çocuğunun boyunun uzadığını görmek eğer evli ise eşi ile aşklarını tazeleyip birbirlerine olan sevgilerinin artacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına delalettir.

Rüyada bebeğin boyunun uzadığını görmek elinin bollaşacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine, sıkıntılarının sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının boyunun uzadığını görmek kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir insanın boyunun uzadığını görmek sorunların elbirliği ile aşılacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir başkasının boyunun uzadığını görmek aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine işarettir.

Rüyada başka birinin boyunun uzadığını görmek bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşının boyunun uzadığını görmek yapılan planların umulduğu gibi olmayacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments