Rüyada çocuğunun boyunun uzadığını görmek

Rüyada çocuğunun boyunun uzadığını görmek işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, çok zor bir yoldan geçeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, alkış alacağına, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına ve böylece çok isabetli bir atılım yaparak geleceği için doğru ve karlı bir yatırım yapabileceğine tabir olunur.

Rüyada çocuğunun boyunun uzadığını gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız gergin.

Rüyada çocuğunun boyunun uzadığını görmek büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına tabir olunur.

Rüyada başka birinin boyunun uzadığını görmek kişinin zenginliğini ihtiyacı olan kimseler ile de paylaşacağına, masa başı bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin boyunu uzadığını görmek karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgilinin boyunun uzadığını görmek hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine rivayet eder.

Rüyada birinin boyunun uzadığını görmek kendi hataları ile yüzleşeceğine, kazanılan paranın hayırlı işler için kullanılacağına delalet eder.

Rüyada boyunun uzadığını görmek daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına işarettir.

Rüyada başkasının boyunun uzadığını görmek bolluğu, bereketi ve zenginliği bulacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına işaret eder.

Rüyada boyunun çok uzadığını görmek yarınları için isabetli kararlar alacağına, yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments