Rüyada birinin boyunu uzadığını görmek

Rüyada birinin boyunu uzadığını görmek kişinin şifaya kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, huzurunun yerine gelmesi için de ihtiyacı olan tüm çarelerin allah tarafından kendisine nasip edileceğine, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine ve rüyayı gören kişinin bunu tecrübe edeceği bir olay yaşayarak, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, kişinin rüya gibi bir hayat yaşayacağına, oturduğu yerden yeni bir yere taşınacağına, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin boyunu uzadığını gördüyseniz:

  • Liderlik rolüne soyunmazsanız istediğiniz sonuçlar gerçekleşmeyebilir.

Rüyada boyunun uzadığını görmek kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, daha çok kazanmaya başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin boyunun uzadığını görmek birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine ve büyük zorluklar yaşayacağına yorulur.

Rüyada arkadaşının boyunun uzadığını görmek işinde uzmanlaşacağına, kişinin hayata dair tüm nimetlere kavuşarak, hayallerini gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşinin boyunun uzadığını görmek iş hayatında saygı göreceğine, eğitimle ilgili bir sektörde işe başlanacağına delalet eder.

Rüyada bir başkasının boyunun uzadığını görmek borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, rahat bir hayata başlayacağına işaret eder.

Rüyada oğlunun boyunun uzadığını görmek güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına alamet eder.

Rüyada boyun uzadığını görmek ancak rüya sahibinin bunu göstereceği sabır sayesinde bertaraf edeceğine, kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boyunun çok uzadığını görmek elindekilerin değerini bilerek hareket edeceğine, mutluluk ve huzur bulacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments