Rüyada başka bir ülkeye gezmeye gitmek

Rüyada başka bir ülkeye gezmeye gitmek kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine ve bunun avantajlarını kullanmayı başaracağına, rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, işlerinin açılıp, kazancının da artacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına delalet eder.

Rüyada başka bir ülkeye gezmeye gitmek gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi göstermenizi sağlayacak anlaşmalar veya girişimler söz konusu olabilir.

Rüyada başka bir ülkeye gezmeye gitmek aklına koyduğu her işte muvaffak olacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına rivayet eder.

Rüyada başka şehre gezmeye gitmek yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, maddi gücünün artacağına inanılır.

Rüyada arkadaşlarıyla gezmeye gitmek sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada arabayla gezmeye gitmek aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, hayatında beklenmedik ve müjdeli gelişmeler yaşanmasına delalet eder.

Rüyada ev gezmesine gitmek gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına ve bu yüzden çok sıkıntı çekileceğine, uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada gezmeye gitmek ard arda ortaya çıkacak hayırlı işlere, kimseye el açmadan yaşayacağına alamet eder.

Rüyada gezmeye gidememek çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına, yeni ilişkiler kurulacağına inanılır.

Rüyada bir yere gezmeye gitmek ayıplanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments