Rüyada gezmeye gitmek

Rüyada gezmeye gitmek bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine ve sevilen kişilerle yolların ayrılacağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, iflas edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, düzeninin bozulacağına, büyük bir risk alınarak girilen bir işte hayırlı bir şekilde sonuca varılacağına, üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, aile bireylerinin çok üzüleceğine ve çok üzücü olayların yaşanacağına işarettir.

Rüyada gezmeye gitmek gördüyseniz:

  • Fırsatlar söz konusu olabilir, duygusal konular net düşünmenizi zorlaştırıyor.

Rüyada bir yere gezmeye gitmek güç kaybedeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada başka şehre gezmeye gitmek borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, yapılan bir evlilikten pişman olunacağına inanılır.

Rüyada bayram gezmesine gitmek çabalarının boşa çıkacağına, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arabayla gezmeye gitmek rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, rüya sahibinin kendisini çaresiz hissederek, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine delalet eder.

Rüyada gezmeye gitmek kendisini yoran ve üzen durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulup hayırlı kazançlar elde edeceğine, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, zorlukların biteceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların allah katında karşılığını bulacağına yorulur.

Rüyada ölüyle gezmeye gitmek sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, allah’ın izni ile çok rahat edileceğine tabir olunur.

Rüyada eşiyle gezmeye gitmek çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada gezmeye gideceğini görmek ardından konu üzerinde düşünüleceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments