Rüyada başka bir memlekette olduğunu görmek

Rüyada başka bir memlekette olduğunu görmek zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, çok iyi şeylere, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına inanılır.

Rüyada başka bir memlekette olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı kişiler neşeli bir şekilde tüm sıkıntılarını size anlatıp, ardından düzeltmeniz için çevrenizde dolaşmaya başlayabilirler.

Rüyada başka bir memlekette olduğunu görmek dünya mallarının çoğalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada başka memlekette olduğunu görmek ancak rüya sahibinin karşısına çıkacak bir kişi sayesinde bu durumu düzeltmek için çok azim göstereceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Rüyada başka bir memlekete gitmek çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, üzüntülü günlerin  sona ereceğine işaret eder.

Rüyada başka memlekete gitmek çok zor bir yoldan geçeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, edilen duaların allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına delalet eder.

Rüyada başka memlekette olmak maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, hasret içinde kalacağına işaret eder.

Rüyada başka memleket görmek helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine rivayet eder.

Rüyada başka memlekete taşınmak hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, malını ve canını emniyete alacağına işaret eder.

Rüyada yabancı memlekete gitmek girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments