Rüyada yabancı memlekete gitmek

Rüyada yabancı memlekete gitmek kötü durumların ortadan kalkacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine, kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, sıkıntılı, düşünceli, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine, strese gireceğine, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, borçlarının da kapanacağına delalettir.

Rüyada yabancı memlekete gitmek gördüyseniz:

  • Hiçbirşey nedensiz olmuyor.

Rüyada yabancı memlekete gitmek büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, gelirinin artacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine delalettir.

Rüyada yabancı memlekette olduğunu görmek yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yabancı memleket görmek içinde bulunduğu zor durumlardan çok sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği büyük destek sayesinde kurtulacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada başka memlekete gitmek aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine yorulmaktadır.

Rüyada uzak memlekete gitmek hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine işaret eder.

Rüyada sevgiliyle memlekete gitmek hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına işaret eder.

Rüyada bir memlekete gitmek işlerinin yarım kalacağına, hayallerinin suya düşeceğine, aynı hataları tekrarlamamak için tüm hayatını baştan sonra yeniden inşa edeceğine tabir olunur.

Rüyada arabayla memlekete gitmek hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, makamının sürekli yükseleceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments