Rüyada başka memleket görmek

Rüyada başka memleket görmek gözyaşı dökeceğine, toplumu ilgilendiren bir konuda yetkilendirileceğine ve kalabalık ortamlarda hitabet yapacağına, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, bu sorunların gittikçe büyüyeceğine, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, her şeyin durağan şekilde süreceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine işarettir.

Rüyada başka memleket gördüyseniz:

  • Fizik planda henüz birşey gerçekleşmemesine rağmen çok büyük hayaller kurmaya başlayabilirsiniz.

Rüyada başka bir memlekete gitmek rüyayı gören kişi için her gelen günün daha aydınlık ve hayırlı olacağına, üzüleceğine ve kendisini suçlayacağına inanılır.

Rüyada başka bir memlekette olduğunu görmek kariyerinin yükseleceğine ve hayatında dönüm noktası olacak olayların yaşanacağına, çok karlı yatırımlar yapacağına inanılır.

Rüyada başka memleket görmek ihanet göreceğine, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına inanılır.

Rüyada başka memlekette olduğunu görmek etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, aile içinde de bereketin artacağına delalettir.

Rüyada başka memlekete gitmek yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine tabir olunur.

Rüyada başka memlekete taşınmak bir sebeple kendisini çok üzeceğine, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada başka memlekette olmak isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına işarettir.

Rüyada kendini memlekette görmek onu cesaretlendireceğine, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments